Bent u op zoek naar plaatmateriaal om uw boeiboord, bekleding van uw gevel of buitenplafond mee te vervangen in regio Eersel of Hilvarenbeek? Dan bent u met onze Compact HPL platen klaar voor iedere klus. Onze Compact platen zijn vochtbestendig, duurzaam, onderhoudsarm en verkrijgbaar in tal van verschillende RAL-kleuren! Of u nu wit, grijs, antraciet, zwart, groen of blauw materiaal wilt hebben, wij kunnen het u leveren.

Wat zijn HPL platen?

HPL is de afkorting voor High Pressure Laminated. De Compact HPL platen zijn opgebouwd uit lagen met fenolhars doordrenkt kraftpapier en aan de buitenzijde met melaminehars doordrenkt decorpapier. Dit wordt samen met een UV bestendige overlay onder hoge druk en hoge temperatuur tot een plaat geperst. Zo ontstaan de fysische en mechanische eigenschappen van de plaat:

  • Hoge stootvastheid en slagsterkte;
  • Vocht- en vorstbestendig;
  • Makkelijk te verwerken en te plaatsen;
  • Berekenbare uitzetting- en krimpcoëfficiënt;

Toepassing van Compact HPL platen

Onze Compact HPL platen zijn uitermate geschikt voor projecten in de buitenlucht. Boeiboorden, gevels of dakkapellen behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Door het brede scala aan RAL-kleuren is voor ieder project de gewenste kleur aanwezig. Door de aangebrachte UV-filter blijven de platen ook na langdurige blootstelling aan zonlicht kleurvast.

Montage en verwerking

Compact HPL platen kunt u zowel verlijmen als schroeven. Naast het plaatmateriaal haalt u bij ons ook alle benodigdheden voor de montage. Verwerkingsvoorschriften zijn beschikbaar bij de balie of kunnen u per mail worden toegezonden. U zit bij ons ook goed voor andere materialen, bijvoorbeeld voor betonplex van hoogwaardige kwaliteit.

Stel uw vragen aan ons team

Wilt u meer weten over de HPL platen in het assortiment van ons bedrijf uit Reusel, nabij Eersel en Hilvarenbeek? Dan neemt u gerust contact met een van onze specialisten op. Bel vandaag nog naar 0497-641837 of stuur een e-mail naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl. Wij helpen u graag verder.