Folietechniek wordt veelal gebruikt bij houten gevelconstructies. De folie zorgt voor een waterkerende bescherming achter uw houten gevelbekleding of Compact HPL gevelbeplating. De meest gebruikte folie is onze gevel- en dakfolie. Deze folie is bruikbaar voor onder de dakpannen maar ook voor achter uw gesloten gevelbekleding!

Gevel- en dakfolie (gesloten gevel)

Wilt u uw dak of wanden beschermen tegen vocht? Wij hebben de perfecte folie u om uw project af te maken. De folie is waterkerend en dampopen. Hierdoor kan het vocht wel uit maar niet in uw woning trekken. Deze folie is geschikt voor een dak en/of gesloten gevel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wand van zweeds rabat of tand- en groef planken.

Klik op de afbeelding voor verdere productinformatie.

Fassadefolie (open gevel)

Als u kiest voor een houten gevelbekleding met openingen tussen de platen of latten, dan is onze fassadefolie geschikt voor uw project! Deze folie is speciaal ontwikkeld voor het gebruik achter gedeeltelijk open houtwerk. Door de UV-bestendigheid wordt de folie niet aangetast door zonlicht. Bij een gedeeltelijk open gevel moet gedacht worden aan een gevel die bestaat uit houten latten die telkens een paar millimeter uit elkaar geplaatst worden.

Klik op de afbeelding voor verdere productinformatie.

Dampremmende folie
(binnenzijde)

Deze dampremmende folie is geschikt voor toepassing als dampremmer aan de binnenzijde van uw constructie. Met deze folie kunt u een dampscherm creëren waardoor de dampspannig in de ruimte geleidelijk aan naar buiten toe kan.

Klik op de afbeelding voor verdere productinformatie.