Bent u op zoek naar een houthandel in de regio Bladel, Eersel en Hilvarenbeek? Haenen Hout- en Plaatmaterialen uit Reusel is dé houthandel waar u terecht kunt voor hout en plaatmaterialen van topkwaliteit. Sinds 2015 leveren we kwalitatief hoogwaardig hout en aan hout verwante producten aan zowel bedrijven als particulieren. We hebben altijd een grote voorraad, waardoor we de beste materialen kunnen aanbieden tegen scherpe prijzen.

Heeft u interesse in onze materialen?

Tuinhuis
underlayment

Welke producten vindt u bij onze houthandel?

Als specialist in hout en plaatmaterialen leveren we al het hout voor uw project. Zo vindt u bij onze houthandel al het hout om een tuinhuis te bouwen. U kunt kiezen tussen een pakket met enkel het benodigde hout of voor een prefab pakket waarbij de verbindingen al in het hout zijn gemaakt. We verkopen meerdere soorten hout. Balken van vurenhout zijn ideaal voor constructiewerkzaamheden en douglas of geïmpregneerd hout is ideaal voor buitengebruik. Naast hout vindt u bij ons ook diverse soorten platen, waaronder:

U vindt bij ons al het hout en de plaatmaterialen die u nodig heeft én u profiteert daarnaast van uitstekende service. Als u bijvoorbeeld snel hout nodig heeft, zorgen wij dat dit zo snel mogelijk af te halen is bij onze houthandel. Als u in de omgeving van Bladel, Eersel of Hilvarenbeek woont, zijn wij dé houthandel waar u terecht kunt voor al uw benodigdheden!

Ontdek het uitgebreide assortiment in onze groothandel

Wilt u hout of plaatmaterialen kopen bij een houthandel die kennis heeft van zaken? Kies dan voor de kwalitatieve producten en bevestigingsmaterialen van Haenen Hout- en Plaatmaterialen. Ga zelf aan de slag met ons stevige hout of schakel ons in om bijvoorbeeld een tuinhuis op maat te laten maken!