Als u hout voor houtskeletbouw wilt kopen, bent u van harte welkom bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel. We beschikken over een breed aanbod aan verschillende houtsoorten waarmee u direct aan de slag kunt. Dankzij onze grote voorraad leveren we namelijk grote hoeveelheden hout op korte termijn. Dat is ideaal als u meteen wilt beginnen met uw klus!

Heeft u interesse in onze materialen?

Bouwfase 1
Tuinhuis in Reusel

Welke houtsoort is geschikt voor houtskeletbouw?

Voor houtskeletbouw maken we vaak gebruik van  SLS-hout (Scandinavian Lumber Standard). Dit is vurenhout uit Noord-Europa. Bij onze groothandel zagen we de planken graag voor u op maat. We verkopen niet alleen hout voor de houtskeletbouw, maar we hebben ook kozijnen van meranti, houten planken en balken voor een overkapping. We zijn daarom een totaalleverancier voor uw constructiehout, tuinhout en plaatmaterialen en we geven u graag uitgebreid en persoonlijk advies.

Schakel een expert in voor de levering van hout

Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel kiest u al uw hout en plaatmateriaal voor houtskeletbouw. Bent u benieuwd naar onze producten en diensten? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0497-641837 of door een e-mail te sturen naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.