Met onze HPL platen bent u klaar voor iedere klus in regio Eersel en Hilvarenbeek. Bent u op zoek naar plaatmateriaal om uw boeiboord, bekleding van uw gevel of buitenplafond mee te vervangen in regio Eersel of Hilvarenbeek? Onze Compact HPL platen zijn vochtbestendig, duurzaam en onderhoudsarm. Ook zijn ze verkrijgbaar in tal van verschillende RAL-kleuren! Of uw voorkeur nu uitgaat naar wit, grijs, antraciet, zwart, groen of blauw, wij leveren het!

Heeft u interesse in onze materialen?

Compact HPL: kleurenwaaier

Wat zijn HPL platen en wat zijn de voordelen van dit materiaal?

HPL staat voor High Pressure Laminated. De Compact HPL platen zijn opgebouwd uit meerdere lagen kraftpapier dat doordrenkt is met fenolhars. De buitenzijde bestaat uit decorpapier dat is doordrenkt met melaminehars. Samen met een uv-bestendige overlay wordt dit onder hoge druk en hoge temperatuur tot een plaat geperst. Zo ontstaan de fysische en mechanische eigenschappen van de plaat. HPL platen zijn stootvast en vocht- en vorstbestendig. Ook kunt u ze makkelijk verwerken en plaatsen.

De toepassingen van Compact HPL platen

Met onze Compact HPL platen kunt u diverse klussen in de buitenlucht klaren. Denk hierbij aan boeiboorden of dakkapellen. Dankzij ons brede aanbod aan kleuren vindt u  voor ieder project de gewenste kleur. Ook na langdurige blootstelling aan zonlicht blijven de platen kleurvast dankzij het aangebrachte uv-filter.

Stel uw vragen over deze kwalitatieve platen aan ons team

Wilt u meer weten over de HPL platen en bevestigingsmaterialen in ons assortiment? Dan neemt u gerust contact met een van onze specialisten op. Bel vandaag nog naar 0497-641837 of stuur een e-mail naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl. Wij helpen u graag verder.