Als u op zoek bent naar gevelbekleding voor buiten, zijn platen van HPL zeer geschikt. Deze afkorting staat voor High Pressure Laminated, waarbij de platen door middel van verhitting en onder extreem hoge druk zijn geproduceerd. Ze zijn voorzien van een uv-beschermende en gekleurde toplaag. HPL-platen zijn ideaal als u gevelbekleding zoekt die onderhoudsarm is en lang meegaat!

Heeft u interesse in onze materialen?

HPL
Rockpanel

Met platen van HPL is uw gevel bestand tegen weer en wind

Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel leveren we materialen voor gevelbekleding, zoals HPL en rockpanel. Beide varianten zijn vochtbestendig en hebben weinig onderhoud nodig. Dit maakt dat ze geschikt zijn voor exterieur gebruik als boeiboord. Dankzij de hoge weersbestendigheid van deze platen, hebben stevige regenbuien en stormen hier geen invloed op en bent u verzekerd van bekleding die lang meegaat.

Bekleed uw gevel met HPL

We zijn expert op het gebied van hout en plaatmaterialen en we leveren alles wat u nodig heeft; of u nu op zoek bent naar strooklatten of HPL-platen. Ook is het mogelijk om grote hoeveelheden bij ons af te nemen op korte termijn. Wilt u meer informatie over onze diensten in Reusel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-641837 of stuur een e-mail naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl.