MDF blank

MDF blank wordt veel gebruikt voor het maken van meubels. Doordat het plaatmateriaal gemakkelijk te zagen en te frezen is is het uitermate geschikt voor het maken van kasten, bureaus of aftimmeringen. In ons assortiment vindt u twee verschillende soorten blanke MDF. 

MDF blank

MDF blank 244x122

Specificaties:

  • 244×122
  • verkrijgbaar in 9, 12, 15 en 18mm dik
  • niet geschikt voor vochtige omstandigheden
MDF Blank v313

MDF V313 244x122

Specificaties: 

  • 244×122
  • 18mm dik 
  • geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden

MDF blank

MDF staat voor Medium Density Fibreboard. Deze platen zijn opgebouwd uit gemalen houtvezels en hars. Deze twee bestanddelen worden onder hoge temperatuur en druk samengeperst tot een plaat. De platen zijn gemakkelijk te verwerken en geschikt voor het gebruik in de interieurbouw. Er zijn verschillende gevallen waarbij het gewenst is om vochtbestendige MDF te gebruiken zoals bijvoorbeeld projecten in een badkamer of in een ruimte met condens. In een dergelijk geval biedt MDF groen (V313) de oplossing. Wilt u de platen gaan schilderen? Kies dan voor MDF gegrond voor een betere hechting van uw verfsysteem.

Voorraad MDF blank

MDF is bij ons een standaard voorraadproduct. Wij proberen onze voorraad altijd op peil te houden zodat u altijd bij ons terecht kan voor MDF tegen scherpe prijzen. Het kan natuurlijk zijn dat een bepaalde dikte is uitverkocht. Deze proberen wij zo snel mogelijk weer aan te vullen. Heeft u binnenkort een project waarbij u MDF nodig heeft? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen over zaagwerk of andere dingen? Neem dan contact met ons op!