MDF gegrond

MDF gegrond is een van de meest gebruikte platen als het gaat om interieurbouwprojecten. Kasten, bureau’s of interieuraftimmeringen worden veelal hiervan gemaakt. 

MDF gegrond

MDF gegrond 244x122

Specificaties:

  • beschikbaar in 9, 12, 15 en 18mm dik 
  • 244×122
  • voorzien van een grondlaag
  • geschikt voor schilderwerkzaamheden

MDF gegrond

MDF staat voor Medium Density Fibreboard. Deze platen zijn opgebouwd uit gemalen houtvezels en hars. Deze twee bestanddelen worden onder hoge temperatuur en druk samengeperst tot een plaat. De platen zijn gemakkelijk te verwerken en geschikt voor het gebruik in de interieurbouw. Door de machinaal aangebrachte grondlaag zijn deze platen gemakkelijk te schilderen. Blank MDF heeft van nature open poriën waar de verf erg in wordt opgezogen. De grondlaag op de gegronde MDF platen voorkomt dit. Indien u kiest voor MDF Blank kunt u deze het best eerst voorgronden voordat u gaat schilderen. 

Voorraad

MDF is bij ons een standaard voorraadproduct. Wij proberen onze voorraad altijd op peil te houden zodat u altijd bij ons terecht kan voor MDF tegen scherpe prijzen. Het kan natuurlijk zijn dat een bepaalde dikte is uitverkocht. Deze proberen wij zo snel mogelijk weer aan te vullen. Heeft u binnenkort een project waarbij u MDF nodig heeft? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen over zaagwerk of andere dingen? Neem dan contact met ons op!