Als u MDF platen nodig heeft voor een interieurbouwproject in de buurt van Eersel, heten we u graag van harte welkom in onze zaak. In het assortiment van Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel vindt u ongetwijfeld wat u nodig heeft. Wanneer u dat wenst, voorzien onze specialisten u graag van advies op maat.

Heeft u interesse in onze materialen?

MDF gegrond
MDF blank

Geschikte MDF platen voor uw klus vindt u in onze zaak

In het aanbod van ons bedrijf vindt u verschillende soorten MDF platen. Dit materiaal wordt veel gebruikt voor onder andere het maken van meubels zoals kasten en bureaus. Ook voor aftimmeringen is dit materiaal zeer geschikt. U heeft bij ons de keuze uit:

Weet u niet zeker welk materiaal u het beste kunt gebruiken voor uw klus? Wij denken graag met u mee. U kunt tevens bij ons terecht als u op zoek bent naar een ander soort plaatmateriaal. Voor buitengebruik is bijvoorbeeld buitenkwaliteit multiplex uitermate geschikt.

Stel uw vragen direct aan een van onze experts

Als u MDF platen wilt aanschaffen, helpen wij u met plezier verder. Heeft u vragen over een specifiek product in ons assortiment? Dan neemt u gerust contact met ons op. Bel naar 0497-641837 of stuur een e-mail met uw vraag naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl.