Als u op zoek bent naar multiplex platen voor uw klus in omgeving Diessen, Eersel en Hilvarenbeek, zit u bij ons helemaal goed. In het assortiment van Haenen Hout- en Plaatmaterialen, gevestigd in Reusel, vindt u namelijk de geschikte materialen voor uw project. We helpen u desgewenst graag met het vinden van uw benodigdheden, in onze zaak of online.

Heeft u interesse in onze materialen?

Bekijk ons assortiment voor geschikte multiplex platen

Multiplex platen bestaan uit verschillende lagen die op elkaar zijn verlijmd. Wij bieden verschillende soorten platen aan, die allemaal voor andere toepassingen geschikt zijn. Voor exterieur gebruik bieden we watervaste verlijmde buitenkwaliteit multiplex aan, die bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden. Voor interieur gebruik hebben wij tevens niet-watervaste platen van multiplex in ons assortiment. Ook heeft u de keuze uit blanke of gegronde platen, die u van een kleur naar wens kunt voorzien.

Multiplex: Chinees hardhout
Multiplex: Berk

Ons team voorziet u graag van advies

Wilt u de multiplex platen gebruiken voor een project in uw woning, of juist in uw tuin? En worden de materialen buiten op een beschutte plaats verwerkt, of komen ze helemaal in de open lucht te staan of hangen? Dit zijn allemaal vragen om rekening mee te houden, voordat u plaatmateriaal bestelt. Wanneer u niet zeker weet welke platen u het beste kunt gebruiken voor uw klus, staat ons team u graag te woord. Zij weten precies welke materialen u voor uw project in bijvoorbeeld Diessen, Eersel of Hilvarenbeek het beste kunt gebruiken.

Neem bij vragen direct contact met ons op

Wanneer u al zeker weet welke multiplex platen en bevestigingsmaterialen u wilt kopen, heten we u graag van harte welkom in onze zaak in Reusel. Ook wanneer u nog niet zeker bent van uw keuze, nodigen we u natuurlijk uit om een kijkje te komen nemen. Heeft u al vragen voor ons? Bel naar 0497-641837 of stuur een e-mail met uw vraag naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl, dan gaat een van onze specialisten met u in gesprek.