OSB-3

Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel verkopen we verschillende plaatmaterialen, zoals OSB-3. Deze plaat bestaat uit houtstrengen welke gekruist zijn verlijmd. Door deze gekruiste verlijming is de plaat zeer sterk. OSB-3 wordt op veel verschillende manieren verwerkt in bijvoorbeeld wanden, vloeren en dakconstructies.

De mogelijkheden met OSB-3

We verkopen OSB-3 in verschillende afmetingen en diktes en zowel met als zonder tand en groef. Deze plaat wordt vaak gebruikt als vervanger voor 18mm dikke underlayment in bijvoorbeeld plafonds, wanden en andere toepassingen. Bent u bezig met een (houtskelet)bouwproject en heeft u hiervoor veel plaatmateriaal nodig? Dan is de kans groot dat we dit direct leveren. Mochten we nog niet al het materiaal voorradig hebben, dan zorgen we ervoor dat u de producten op korte termijn bij ons af kunt halen. Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen koopt u snel en gemakkelijk grote hoeveelheden plaatmaterialen en hout van de beste kwaliteit.

Start direct met uw klus dankzij onze houthandel

Omdat we over grote voorraden hout en plaatmaterialen beschikken, zijn we in staat om u direct van het gewenste product te voorzien, of het nu om grote of kleine hoeveelheden gaat. U kunt naast OSB-3 ook ander plaatmateriaal kopen bij ons, zoals betonplex en gipsplaten. Kom snel langs bij onze handel in Reusel of neem contact met ons op door te bellen naar 0497-641837 of door een e-mail te sturen naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl.