Plaatmaterialen

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment plaatmaterialen voor zowel binnen als buitentoepassing. De platen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes. Hieronder een greep uit ons assortiment plaatmaterialen:

Underlayment

Underlayment

Underlayment wordt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen gebruikt. Hierbij valt onder andere te denken aan het dichtleggen van daken en overkappingen. In ons assortiment hebben wij underlayment van verschillende diktes en kwaliteiten (Elliottis Pine en Wisa Pellos). Onze 18mm dikke underlayment is voorzien van tand en groef.

Klik op de afbeelding voor de momenteel geldende aanbiedingen!

OSB-3

OSB-3

OSB-3 wordt vaak gebruikt in wanden en plafonds. Deze plaat bestaat uit verlijmde houtsnippers. Deze snippers worden samengeperst tot een plaat. OSB wordt vaak gebruikt als vervanger voor underlayment in bijvoorbeeld plafonds, wanden en andere toepassingen.

Multiplex

Multiplex blank

Wij hebben verschillende soorten multiplex in ons assortiment. Multiplex platen bestaan uit meer dan vier lagen welke kruislings zijn verlijmd. De platen zijn beschikbaar in verschillende diktes, materialen en verlijmingen. 

Multiplex gegrond

Multiplex gegrond

Onze gegronde mulitplex platen zijn voorzien van een grondlaag zodat deze makkelijk te schilderen zijn. De gegronde multiplex platen zijn beschikbaar in verschillende diktes, houtsoorten en verlijmingen.

MDF

MDF blank

MDF wordt gemaakt van samengeperste houtvezels. Deze platen worden veel gebruikt voor het maken van meubels. 

MDF gegrond

MDF gegrond

MDF gegrond is voorzien van een grondlaag. Dit zorgt ervoor dat de platen een goede ondergrond hebben om te schilderen.

Betonplex

Betonplex

Betonplex wordt gebruikt voor verschillende soorten doeleinden. Het is geschikt voor het gebruik als betonbekisting, maar wordt ook gebruikt als bodemplaat voor aanhangers. De meeste betonplex in ons assortiment is gemaakt van Russisch berken. Deze platen zijn watervast verlijmd en zijn zeer stevig. Deze platen zijn beschikbaar in verschillende diktes en toplagen (glad of anti-slip).

gipsplaat

Gipsplaten

Gipsplaten voor het gebruik als stucplaat . De gipsplaten in ons assortiment hebben een maatvoering van 200x40cm en zijn 9,5mm dik. Zeer hanteerbaar en perfect te verwerken!