Vuren hout

SLS

Wilt u graag SLS kopen bij een specialist in Reusel? Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen leveren we sinds 2015 hout en plaatmaterialen voor ieder project. Dankzij onze grote voorraden en scherpe prijzen, leveren we altijd de juiste materialen voor uw klus. Ons SLS-hout komt uit Noord-Europa en is van absolute topkwaliteit. Ontdek ons ruime assortiment en kies materialen voor uw project!

Waar gebruikt u SLS voor?

SLS (Scandinavian Lumber Standard) wordt veel gebruikt in de houtskeletbouw. Dit zijn vuren balken die doorgaans een dikte hebben van 38mm. Denk hierbij aan 38×89, 38×120 of 38×235. Dit hout is dus ideaal als u een stevige bouwconstructie wilt neerzetten! We adviseren u graag over ons verschillende constructiehout, plaatmateriaal en tuinhout.

Haal geschikt hout voor uw project bij ons af

Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel zijn we er voor zowel particulieren als voor bedrijven. Naast SLS kunt u bij ons terecht voor gevelbekleding en boeiboorden. Heeft u een houtskeletbouwproject en bent u opzoek naar geschikt hout? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden! Bel naar 0497-641837 of stuur een e-mail naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl