De mooiste tuinhuizen en overkappingen koopt u bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel, nabij Bladel en Eersel! Woont u in de buurt en wilt u een bouwpakket voor een tuinhuis of overkapping bestellen, of wilt u deze graag laten bouwen door onze experts? We hebben door de jaren heen al vele prachtige tuinhuizen en overkappingen mogen plaatsen, en doen dit ook graag voor u.

Heeft u interesse in onze materialen?

Tuinhuis in Reusel
Tuinhuis in Reusel

Wat zijn de mogelijkheden voor tuinhuizen en overkappingen bij onze houthandel?

Als houthandel bieden we drie opties aan wanneer u een tuinhuis of overkapping wilt realiseren. Zo kunt u kiezen voor een houtpakket met enkel het benodigde tuinhout, zoals douglashout. Met een houtpakket kunt u zelf aan de slag gaan! 

We bieden ook een prefab bouwpakket aan. U neemt dan een bouwpakket af waarin al het benodigde hout zit. Alle verbindingen zijn dan al in het hout verwerkt en u hoeft het tuinhuis alleen nog maar in elkaar te zetten. 

Als derde mogelijkheid bieden we een op maat gemaakt en geplaatst tuinhuis. U geeft dan al het werk uit handen en laat ons in samenwerking met vakmensen een tuinhuis maken én plaatsen bij u op locatie. 

Welke mogelijkheid uw voorkeur ook heeft; bij ons kunt u uitstekend terecht voor tuinhuizen en overkappingen die geheel naar wens zijn!

Laat ons een tuinhuis of overkapping plaatsen

Weet u niet zeker welk materiaal en welke bevestigingsmaterialen nodig zijn voor de bouw van uw nieuwe tuinhuis? We denken graag met u mee en voorzien we u van advies. Wilt u een houtpakket kopen of vindt u het fijner om een van onze overkappingen en tuinhuizen op maat te laten maken en door ons te laten plaatsen? Maak dan snel een afspraak zodat we alle relevante punten kunnen bespreken. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 0497-641837 of door een e-mail te sturen naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl.