Tuinhuizen en overkappingen

Het mooiste prefab tuinhuis vindt u bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen! Woont u in de buurt van Reusel of Bladel en bent u op zoek naar een tuinhuizen van prachtig douglas? Bent u op zoek naar een bouwpakket voor een tuinhuis of overkapping of wilt u deze laten bouwen door ons? Wij hebben al jaren ervaring in het maken en plaatsen van uw droom tuinhuis. 

De mogelijkheden voor de realisatie van uw perfecte prefab tuinhuis

Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen bieden we drie opties wanneer u een tuinhuis wilt realiseren.

Optie 1: op maat gemaakt en geplaatst tuinhuis

Wilt u een prachtig tuinhuis in uw tuin of een grootse overkapping aan uw huis bouwen, maar heeft u zelf geen tijd om te klussen? Wij nemen uw zorgen uit handen! In samenwerking met echte vakmensen zorgen we ervoor dat uw tuinhuis aan de hand van uw wensen op maat wordt gemaakt en plaatsen we deze vervolgens bij u op locatie. Het volledige proces waarbij we het douglas bewerken tot prachtige tuinhuizen, regelen we op onze locatie in de buurt van Bladel.

Optie 2: prefab bouwpakket

Wilt u niet dat uw tuinhuis door ons wordt geplaatst, maar wilt u dit zelf doen? Dan bieden we vlak bij Bladel de mogelijkheid tot het afnemen van een prefab bouwpakket voor een tuinhuis van douglas. Bij dit bouwpakket zijn alle verbindingen al in de balken verwerkt. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het pakket in elkaar zetten!

Optie 3: houtpakket

Bent u een echte vakman en wilt u zelf uw balken bewerken? Dan is deze optie perfect voor u. Het is mogelijk om enkel het benodigde tuinhout voor de bouw van tuinhuizen van douglas af te nemen bij ons in Reusel, nabij Bladel.

Realiseer uw ideale prefab tuinhuis

 

Indien u niet zeker weet wat u nodig heeft voor de bouw van een prefab tuinhuis, denken we met u mee en voorzien we u van advies. Wilt u een bouwpakket voor een tuinhuis aanschaffen of vindt u het fijner om tuinhuizen van douglas door ons te laten bouwen voor uw tuin in Bladel? We helpen u graag aan een tuinhuis dat door ons wordt geplaatst en dat voldoet aan uw wensen. Plan snel een intakegesprek bij ons. In dit gesprek bespreken we alle relevante punten om tot prachtig tuinhuis van douglashout te komen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 0497-641837 of door een e-mail te sturen naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl.