Heeft u vuren balkhout nodig voor uw klus in de buurt van Bladel en Eersel? Dan nodigen we u graag uit om een bezoek te brengen aan Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel. In ons assortiment vindt u namelijk ongetwijfeld de materialen die u nodig heeft. Wanneer u behoefte heeft aan advies, staan onze experts voor u klaar.

Heeft u interesse in onze materialen?

Vuren hout
Houtbouw: SLS

Vuren balkhout voor uw project vindt u bij ons

Vuren balkhout wordt vooral gebruikt als constructiehout voor de woningbouw. Het geschaafde hout dat u bij ons kunt kopen, is echt Noord-Europees vuren. Wij bieden deze balken in veel verschillende kopmaten en lengtes aan, zodat u vast en zeker geschikte balken voor uw project vindt. U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar andere materialen, bijvoorbeeld underlayment dakplaten van hoogwaardige kwaliteit. Ook voor dampdoorlatende folie en gerelateerde benodigdheden, zit u bij ons goed. Ons team kijkt graag met u mee, zowel online als offline in onze zaak in de buurt van Bladel en Eersel.

Stel uw vragen vandaag nog aan onze experts

Weet u al welk soort vuren balkhout u wilt gebruiken voor uw project? Dan plaatst u uw bestelling voor materialen en bevestigingsmaterialen eenvoudig en direct online of telefonisch. U bent natuurlijk ook welkom in onze zaak in Reusel. Bij vragen belt u naar 0497-641837 of stuurt u een e-mail naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl.