Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel vindt u verscheidene soorten hout, zoals onder andere vurenhout en geïmpregneerd vuren. Onze balken van vuren zijn ideaal voor bijvoorbeeld constructiewerkzaamheden. Denk hierbij aan een dakconstructie of een vloer. Als u niet precies weet welke houtsoort geschikt is voor uw doeleinden, geven we u graag uitgebreid advies. Met welk project u ook aan de slag gaat, wij leveren het juiste hout op korte termijn én tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Heeft u interesse in onze materialen?

SLS

Vurenhout van goede kwaliteit

Al ons vurenhout en geïmpregneerd vuren is van hoge kwaliteit en hebben ieder hun eigen toepassingen. Zo zijn balken van geïmpregneerd vuren geschikt voor het bouwen van wanden of schuttingen. Geïmpregneerd vuren is ideaal wanneer u een overkapping of prefab tuinhuis gaat bouwen, want dit hout is bestand tegen weersinvloeden van buitenaf. Dankzij het impregneerproces wordt het vurenhout een stuk duurzamer. Onze balken van vuren worden geleverd vanuit zagerijen in Noord-Europa. Dit hout staat bekend om de goede kwaliteit en duurzaamheid.goede

Schakel ons in voor de levering van vurenhout

Wilt u vurenhout of geïmpregneerd vuren laten leveren voor de bouw van een dakconstructie of zoekt u SLS-hout voor houtskeletbouw? Haal dan snel kwalitatief hoogwaardige balken van vuren bij ons af in Reusel. Heeft u grote hoeveelheden hout nodig? Dat is geen probleem! De kans is groot dat we dit direct kunnen leveren door onze grote voorraad. Zo niet, dan zorgen we ervoor dat we uw benodigde producten snel op voorraad hebben. Dankzij ons grote inkoopnetwerk zijn we in staat om balken van vuren of geïmpregneerd vuren in bijna alle afmetingen te leveren. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0497-641837 of door een e-mail te sturen naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl.