Zweeds rabat is een veelgevraagde gevelbekleding. Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel verkopen we blank, zwart en geïmpregneerd rabat. De planken zijn naast gevelbekleding ook geschikt voor schuttingen en wanden. Doordat de planken over elkaar heen vallen, ontstaat er een mooi reliëf in uw gevel. Bekijk ons assortiment!

Heeft u interesse in onze materialen?

schutting foto 2
WhatsApp Image 2021-09-03 at 21.59.21

Zweeds rabat; voor welke variant kiest u?

Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel beschikken we over een breed assortiment aan houten gevelbekleding. Zwart Zweeds rabat is gemaakt van vuren en is twee keer gespoten met zwarte verf van hoge kwaliteit. Blank rabat is gemaakt van douglas en is daarom zeer geschikt voor buiten. Deze houtsoort is namelijk bestand tegen weer en wind. Na een tijdje vergrijst het hout door de zon, wat zorgt voor een prachtig effect. Als u kiest voor geïmpregneerd rabat, geniet u extra lang van uw schutting of wand. Dankzij het impregneren gaat het hout namelijk langer mee. Weet u niet zeker welke soort rabat u wilt gaan gebruiken? Wij adviseren u graag.

Kies voor hout en plaatmaterialen van dé expert

Bij onze groothandel koopt u niet alleen Zweeds rabat, maar ook dak- en wandfolie. Daarnaast vindt u er alle materialen om zelf een overkapping te maken of kiest u wat u nodig heeft voor de houtbouw. Neem snel contact met ons op om de rest van ons veelzijdige assortiment te ontdekken. Bel naar 0497-641837 of stuur een e-mail naar verkoop@haenenhoutenplaatmaterialen.nl.